345/2007. (XI. 12.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: 3. számú fogorvosi körzet működtetési jogának értékesítésének tudomásul vétele

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
345/2007. (XI. 12.) Gye. Kt. határozata
 
1.) Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tudomásul veszi, hogy a SINE DOLORE Fogszakorvosi Bt. képviselője, Dr. Csizmadia Tamás, a gyomaendrődi 3. számú fogorvosi körzet működtetési jogát 2007. december 1-i hatállyal eladja.
A képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő, leltár szerint nyilvántartott fogászati eszközöket és felszerelési tárgyakat térítés ellenében Dr. Csizmadia Tamás használatába adja.
 
2.) Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja, hogy a gyomaendrődi 3. számú fogorvosi körzet működtetési jogát 2007. december 1. napjától kezdődően Dr. Biczó Virág Mária vegye át.
 
A képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a III. sz. vegyes fogászati körzetre a terület ellátási kötelezettségre a határozati javaslat mellékletét képező megbízási szerződést a „Dr. Békés Fogszakorvosi Bt”-vel köti meg.
 
3.) A képviselő-testület a határozati javaslat elfogadásával a 322/2007. (X. 25.) Gye. Kt. sz. határozatát visszavonja, utasítja a polgármestert, hogy a dr. Biczó Virág Mária részére adott megbízást vonja vissza.

« Vissza
Vissza a főmenübe