192/2007. (VI. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Endrődi Vásártér területéből 1200 m2 meghírdetése értékesítésre

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

192/2007. (VI. 26.) Gye. Kt. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az 5159/15 hrsz-ú 4 ha 8428 m2 terület vásártér művelési ágú ingatlan területéből 1200 m2 nagyságú területet kijelöl értékesítésre kézi autómosó létesítése céljából. Gyomaendrőd Város Önkormányzata az értékesítésre alábbiakban részletezett nyílt pályázati eljárást hirdeti meg.

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet

a Gyomaendrőd, belterület 5159/15 hrsz.-ú vásártér ingatlan területéből 1200 m2 nagyságú terület értékesítésére kézi autómosó létesítése céljából

 

A pályázat elkészítéséhez szükséges információk Gyomaendrőd Város Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztályán kérhetők. Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. sz. Telefon: (66) 386-122/136 mellék.

Pályázat benyújtásának helye, határideje:

A pályázatot zárt borítékban, 2 példányban, Gyomaendrőd Város Polgármesterének címezve, "kézi autómosó" jeligével ellátva 2007. július 20.-án 12,00 óráig kell benyújtani személyesen, vagy előző napig kell postai úton feladni 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. címre. A pályázatot tartalmazó borítékra rá kell írni „ az iktatóban nem felbontandó „ szöveget.

A pályázat első példányán fel kell tüntetni az "EREDETI PÉLDÁNY" szöveget: A fenti határidő elmulasztása jogvesztő!

A pályázat lefolytatása és elbírálásának szempontjai:

A helyi versenyeztetési szabályzat szerint. Aki a legmagasabb ajánlatot teszi a vételár mértékére.

A pályázati feltételek:

1. Pályázatot nyújthatnak be azok a természetes- és jogi személyek, valamint jogi személyiség nélküli társaságok, akik a pályázati kiírásban meghatározott feltételeknek megfelelnek,

2. A kialakítandó telek mérete 1200 m2-nél kisebb nem lehet. A telek elhelyezése az önkormányzat által meghatározott módon történhet.

3. Vevő a telkeken csak kézi autómosót építhet.

4. Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy a kézi autómosó létesítését legkésőbb 2008. szeptember 30. napjáig befejezi. Gyomaendrőd Város Önkormányzata a kézi autómosó létesítésének elmaradására visszavásárlási jogot köt ki. A visszavásárlási ár egyenlő az eladási árral.

5. A szükséges közmű és közműpótló berendezések létrehozása a vevőt terheli.

6. A telek-átalakítás ( megosztás ) valamint az " Általános rendezési terv és szabályozás " módosításának költségei a vevőt terhelik.

7. Az adásvételi szerződés megkötése előtt az építtető nyújtsa be az épületek és építmények elhelyezésére vonatkozó egyszerűsített vázlattervet a Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági, illetve a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságok felé.

8. A szerződés megkötése a nyertes pályázóval telekalakítási eljárás jogerőre emelkedését követő 8 napon belül,

9. A nyertes pályázónak vállalnia kell az üzemeltetéséhez szükséges szakhatósági hozzájárulások megszerzését,

10. A pályázathoz csatolni kell, 30 napnál nem régebbi igazolást a TB-től, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától, az önkormányzati helyi hatóságtól, az APEH-től, hogy köztartozása nincs a pályázónak, valamint az Önkormányzat felé egyéb lejárt tartozása nincs.

A pályázónak nyilatkoznia kell:

  • a vételár mértékére.

A pályázat eredményéről a kiértesítés határideje: 2007. július 31.

A pályázat érvénytelensége:

Érvénytelen az a pályázat, amely határidőn túl érkezett, amely nem felel meg a pályáztató által kiírt feltételeknek, az előírt mellékleteket nem tartalmazza.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete fenntartja azon jogát, hogy a pályázatok ismeretében a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítja.

A pályázat elkészítéséért, illetve az elkészítéssel kapcsolatban felmerült költségekkel szemben díj nem számítható fel.

 

Határidő: 2008. szeptember 30.

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe