41/2007. (I. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Gye, Erzsébet liget 2. alatti ingatlanra Kis Sándor ev. kötött földhasználati szerződés módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

41/2007. (I. 25.)Gye.Kt. határozata

 

1./

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő - testülete a Gyomaendrőd, Erzsébet liget 1298/2 hrsz. alatti ingatlanra Kis Sándor Gyomaendrőd, Erzsébet liget u. 2. szám alatti egyéni vállalkozóval 2005. szeptember 26.-án földhasználati jogra kötött szerződés 3.1. pontjában rögzített használati díj megfizetésének időpontját az alábbiak szerint módosítja:

 

A szerződés 3.1. pontjának helyébe a következő lép:

 

Felek a megállapodnak abban, hogy a földhasználati jogról szóló szerződést visszterhesen kötik. A földhasználó építtető használati díjat fizet a tulajdonosnak. Felek megállapodnak abban, hogy a használati díj bruttó 586.000 Ft/év, azaz: Ötszáznyolcvanhatezer forint. A földhasználó építtető az éves használati díjat köteles előre tárgyév augusztus 15. napjáig a tulajdonos által kibocsátott számla alapján megfizetni. A használati díj 2005. január 1. napjától esedékes. Felek a birtokba adást külön jegyzőkönyvben rögzítik. A földhasználó építtető tudomásul veszi, hogy a használati díj mértéke a KSH által közölt éves fogyasztói árindex figyelembevételével évente újra megállapításra kerül. A használati díj módosításának esedékessége a tárgyévet megelőző év november 30. A földhasználat körülményeinek lényeges változása esetén felek jogosultak kezdeményezni a használati díj mértékének módosítását.

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felhatalmazza a polgármestert a szerződés módosítás megkötésére.

 

2. /

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete Kis Sándor földhasználati jog jogosultjának a gyomaendrődi 1298/2 hrsz.-ú ingatlan használatáért megállapított díjat nem csökkenti.

 

Határidő: 2007. február 28.

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe