76/2007. (II. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Gyomaszolg Ipari Park Kft. és a Gyomaközszolg Kft közötti együttműködés

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

76/2007. (II. 22.) Gye. Kt. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzata, mint a GYOMASZOLG IPARI PARK Kft. és a GYOMAKÖZSZOLG Kft. alapítója, a kizárólagos tulajdonában lévő gazdasági társaságok közötti együttműködést az alábbiak szerint határozza meg:

 

1. A GYOMASZOLG IPARI PARK Kft. rendelkezik a szükséges könyvviteli, számviteli infrastruktúrával, tulajdonát képezik az előterjesztést mellékletében felsorolt gépjárművek, tárgyi eszközök, valamint a társaságok számára székhelyül szolgáló ingatlan.

 

2. A GYOMASZOLG IPARI PARK Kft. bérbe adja a GYOMAKÖZSZOLG Kft. részére az MAN típusú JBV-841 forgalmi rendszámú haszongépjárművet 2.565,-Ft+ÁFA/óra rezsiköltség megfizetése mellett, valamint az Iveco típusú JBV-890 forgalmi rendszámú haszongépjárművet 2.148,-Ft + ÁFA/óra rezsiköltség megfizetése mellett. A bérbeadás személyzet nélkül történik, a GYOMAKÖZSZOLG kft. által végzett feladat ellátása céljából. A számlázás havonta utólag történik, elszámolás alapján.

A GYOMASZOLG IPARI PARK Kft. elvégzi a GYOMAKÖZSZOLG Kft. könyvelésével, számvitelével kapcsolatos feladatokat 720.000,- Ft+ÁFA/év összegért, amelyet jogosult negyedévenként utólag időarányosan leszámlázni.

A GYOMASZOLG IPARI PARK Kft. bérbeadja a GYOMAKÖZSZOLG Kft részére a székhelyként használt irodahelyiséget 1.500.000,-Ft+ÁFA/év összegért, amelyet jogosult negyedévenként utólag időarányosan leszámlázni. A bérleti díj magában foglalja a helyiség használatával kapcsolatban felmerült valamennyi rezsi-és egyéb költséget.

3. A GYOMAKÖZSZOLG Kft. biztosítja a szükséges személyzetet a GYOMASZOLG IPARI PARK Kft részére, amikor ez utóbbi társaság vállalkozási szerződés alapján hulladékszállítási tevékenységet végez Gyomaendrőd Város közterülete, valamint Hunya, Örménykút, Kardoskút, Kétsoprony és Csárdaszállás tekintetében.

A személyzet biztosításának ellenértékét a felek heti 20 óra figyelembe vételével és 3.500,-Ft/óra alapulvételével állapítják meg. A számlázás negyedévente utólag történik, elszámolás alapján.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe