116/2007. (IV. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az önkormányzat és intézményeinek 2006 évi zárszámadási beszámolójának elfogadása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

116/2007. (IV. 26.) Gye. Kt. határozata

 

1./

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Gyomaendrőd Város Önkormányzat és intézményeinek 2006. évi zárszámadási beszámolóját elfogadja.

2. /

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a Kis Bálint Általános Iskolánál a felújítási kiadásoknál mutatkozó 3.032 E Ft összegű túllépést, melyet a tervezett fejlesztési kiadásból finanszírozott az intézmény.

3. /

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a Városi Gondozási Központnál a felújítás 489 E Ft többlet kiadását, melyet a tervezett fejlesztési kiadásából finanszírozott.

4./

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja az intézmények 2006 évi pénzmaradvány összegét. A Képviselő-testület a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola, Kollégium 2006. évi pénzmaradvány szabad pénzeszközét a 2006. évi normatív állami támogatás visszafizetésére bevonja. A Képviselő-testület a Kis Bálint Általános Iskola szabad pénzeszközét az intézménynél hagyja azzal a feltétellel, hogy az iskola kizárólag, felhalmozási kiadásra használhatja fel. A Polgármesteri Hivatal szabad pénzeszközét a 2007. évi tartalékba helyezi.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe