178/2007. (VI. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Térségi Szociális Gondozási Központ részére pótelőirányzat biztosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

178/2007. (VI. 26.) Gye. Kt. határozata

 

1. /

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a Térségi Szociális Gondozási Központ részére a 10 db jelzőkészülék megvásárlásához biztosítja a 734.550 Ft összeget a 2007. évi szociális alapszolgáltatási feladatokra igényelt társulási normatíva terhére.

A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a következő költségvetési rendelet módosításakor a 734.550 Ft összegű támogatás kerüljön beépítésre.

2. /

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a Térségi Szociális Gondozási Központ részére az átjátszó állomás megvásárlásához biztosítja a 600.000 Ft összegű támogatást, melynek forrásaként a 2007. évi szociális alapszolgáltatási feladatokra igényelt társulási normatívát jelöli ki. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a következő költségvetési rendelet módosításakor a 600.000 Ft összegű támogatás kerüljön beépítésre.

 

 

3. /

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a Térségi Szociális Gondozási Központ számára engedélyezi a főzőkonyhába az új sütő megvásárlását maximum 800.000 Ft összegben azzal a feltétellel, hogy az intézmény takarékos gazdálkodást folytatva megpróbálja a 2007. évi költségvetéséből kigazdálkodni. Amennyiben az intézménynek az év végi elszámolás során finanszírozási nehézsége származik ezen tételből adódóan, a Képviselő-testület biztosítja a kért eszköz beszerzéséhez szükséges plusz önkormányzati támogatást.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe