188/2007. (VI. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Közvilágítási lámpatestek elhelyezése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

188/2007. (VI. 26.) Gye. Kt. határozata

1.)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Gyomaendrőd, Napkeleti utca 16. sz. előtti oszlopra 1db közvilágítási lámpatest áthelyezését a meglévő közvilágítási lámpatestekből indokoltnak tartja, annak áthelyezését támogatja. Továbbá felhatalmazza a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére, az áthelyezésre vonatkozó megállapodás megkötésére.

2.)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Gyomaendrőd, Attila utca 5. sz. előtti oszlopra 1db közvilágítási lámpatest felszerelését indokoltnak tartja, annak felszerelését támogatja. Továbbá felhatalmazza a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére, a felszerelésre vonatkozó megállapodás megkötésére.

3.)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a Guttenberg utca közvilágítási hálózatának bővítését, 5 db lámpatest felszerelését támogatja.

A Képviselő-testület a beruházási költség fedezetét - 1.500.000 Ft+ÁFA - a 2006 évben képződött pénzmaradvány terhére biztosítja.

Továbbá felhatalmazza a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére, a felszerelésre vonatkozó megállapodás megkötésére.

4.)

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a közvilágítás hálózatának bővítése kapcsán a „Előhalmi” tanyák (Dévaványai út mellett) közvilágítási hálózatának bővítését, 5 db lámpatest felszerelését nem támogatja.

 

Határidő: a felszerelésre: 2007. december 31.

Felelős: Dr. Csorba Csaba jegyző

« Vissza
Vissza a főmenübe