268/2007. (IX. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Térségi Szociális Gondozási Központ Gyomaendrőd - Csárdaszállás- Hunya létszám pályázata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

268/2007. (IX. 27.) Gye. Kt. Határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Térségi Szociális Gondozási Központ Gyoma- Csárdaszállás- Hunya vonatkozásában, az önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló 4/2007. (II.26.) Gye.Kt. rendelet 12. § /6/ bekezdésének megfelelően végrehajtott intézkedést elfogadja, jóváhagyja négy fő közalkalmazott munkaviszonyának felmentéssel történő megszüntetését.

 

1 fő közalkalmazott jogviszony megszűnése: 2007. június 30.

1 fő közalkalmazott jogviszony megszűnése: 2007. szeptember 30.

1 fő közalkalmazott jogviszony megszűnése: 2007. szeptember 30.

1 fő közalkalmazott jogviszony megszűnése nyugdíjba vonulás miatt: 2007. május 12.

A létszám a következőként alakul:

Gyoma telephelyen a létszámcsökkentés következtében 137 főről 133 főre csökken, Hunya telephelyen feladatellátás bővülése miatt 4 fő növekedés.

A Képviselő-testület megállapítja, hogy a létszámleépítésben érintett dolgozók esetében az önkormányzat költségvetési szerveinél és polgármesteri hivatalánál, a meglévő üres álláshelyeken, az előreláthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében a pályázó fenntartói körén kívüli munkáltatónál a létszámcsökkentéssel érintett álláshelyen foglalkoztatottak munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli foglalkoztatására nincs lehetőség.

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a létszám leépítése miatt keletkező pénzügyi költségek többlet terhét az állami költségvetésből igényelje vissza 3 fő vonatkozásában.

 

Határidő: A létszámcsökkentés tekintetében az ütemezés szerint

Felelős: Mraucsik Lajosné intézményvezető

Határidő: A többletköltség pályázatának benyújtására: a 2007. évben érvényes önkormányzati és területfejlesztési miniszter 4/2007. (II.20.) ÖTM rendeletben foglalt ütemezésnek megfelelően.

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe