304/2007. (IX. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Gyomaendrőd Liget Fürdő, fedett uszodában "kisgyermek pancsoló medence" építése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

304/2007. (IX. 27.) Gye. Kt. határozata

 

I.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete egyet ért, a Gyomaendrődi Liget Fürdő, fedett uszodában létesítendő „kisgyermekes pancsoló medence” építésével. Felhatalmazza a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére a kivitelezői szerződés aláírására.

II.

A beruházás lebonyolítását, a közbeszerzési eljárás lefolytatását a Liget Fürdő Kft. végzi el.

III.

A Képviselő-testület a beruházás befejezését követően a „kisgyermekes pancsoló medence”-ét üzemeltetésre átadja a Liget Fürdő Kft. részére, és vállalkozási formában működteti, mely tevékenységéből adóköteles bevétele keletkezik. Ennek megfelelően az Önkormányzat ÁFA visszaigénylésre jogosult. A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy az üzemeltetéssel kapcsolatos szerződést a beruházás átadását követően módosítsa.

 

 

 

IV.

A Képviselő-testület a beruházás forrásaként a tartalékban megtervezett Liget Fürdő parkoló építés 7.500.-E Ft összegű saját erejét, és a Liget Fürdő csúszdaépítésre megtervezett összegből 1.500.-E Ft-ot csoportosít át, és jelöl ki. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a következő költségvetési rendelet módosításakor a pancsoló medence beruházás kerüljön beépítésre a költségvetési rendeletbe.

 

Határidő: a medence megépítésére 2007. december 31.

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe