399/2007. (XII. 20.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Rekline Stúdióval szerződéskötés reklámozási tevékenységre 100.000 Ft értékben

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

399/2007. (XII. 20.) Gye. Kt. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 100.000.-Ft értékben reklámozási tevékenységet rendel meg a Rekline Stúdiótól. A reklámozási tevékenység megvalósítása a Brüsszelben megrendezendő fotókiállításon az alábbiak szerint történjen:

- a kiállítás helyszínén egy darab 80x200 cm felületű paravánon elkészített - Gyomaendrőd természeti és turisztikai értékeit bemutató - reklámhely felállítása, mely a kiállítás ideje alatt végig megtekinthető, továbbá 100 db gyomaendrődi prospektus csomag reklámajándékként történő kiosztása.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a reklámtevékenység ellenértékének forrásául a 2007. évi általános tartalékot jelöli ki.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy a reklámozási tevékenységre vonatkozó szerződést a Rekline Stúdió egyéni cég képviseletében eljáró Hornok Ernő újságíróval 2007. december 28. napjáig kösse meg.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Hornok Ernőt, hogy a fotókiállításról és a reklámozási tevékenységről pénzügyi és szakmai beszámolót nyújtson be a Képviselő-testület 2008. januári ülésére.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt, hogy a reklámtevékenység ellenértéke a következő rendelet módosítás alkalmával kerüljön beépítésre.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe