270/2007. (IX. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Városi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény létszámpályázata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

270/2007. (IX. 27.) Gye. Kt. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Városi Alapfokú Művészetoktatási Intézménynél az önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló 4/2007.(II.26.) Gye. Kt. rendelet 12. § /5/ bekezdésének megfelelően jóváhagyja 3 pedagógus álláshely, és egy technikai álláshely megszüntetését. Ezen belül 1 fő pedagógus, közalkalmazott létszámleépítését, a következők szerint:

1 fő pedagógus közalkalmazott jogviszonyának felmentéssel történő megszüntetése 2008.02.29. napjától.

 

Megállapítja, hogy 1 fő pedagógus áthelyezéssel 2007. augusztus 24. napjától továbbfoglalkoztatásra került.

A további felszabaduló közalkalmazotti munkaerő az önkormányzat költségvetési szerveinél és polgármesteri hivatalánál, a meglévő üres álláshelyeken, az előreláthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében a pályázó fenntartói körén kívüli munkáltatónál a létszámcsökkentéssel érintett álláshelyen foglalkoztatottak munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli foglalkoztatására nincs lehetőség.

Az intézkedés végleges, a feladatellátás továbbra is megfelelő színvonalon folyik, az intézmény zavartalan működése biztosított.

Az összlétszámon belül a jelenleg jóváhagyott 15 fő pedagógus létszám 12 főre, a technikai állomány 3 főről 2 főre csökken.

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a létszám leépítése miatt keletkező pénzügyi költségek többlet terhét az állami költségvetésből igényelje vissza.

 

Határidő: A létszámcsökkentés tekintetében az ütemezés szerint

Felelős: Holubné Hunya Anikó igazgató

Határidő: A többletköltség pályázatának benyújtására: a 2007. évben érvényes önkormányzati és területfejlesztési miniszter 4/2007. (II.20.) ÖTM rendeletben foglalt ütemezésnek megfelelően.

Felelős: Várfi András polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe