23/2000. (I. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balázs Dezső részére ingatlan értékesítés a vásártér területéből

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

23/2000.(I.27.)KT. számú határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az " Általános rendezési terv és szabályozás " módosítására meghozott döntése alapján az Önkormányzat tulajdonában lévő 5159/11 hrsz-ú 5 ha 558 m2 terület vásártér művelési ágú ingatlanból a korábbi 326/1999.(XI.25.)KT. számú határozatában foglalt feltételek szerint, annak kiegészítéseként újabb 5000 m2 nagyságú összesen mintegy 10.000 m2 területet értékesíti Nút - Federland Kft. Gyomaendrőd, II. ker. Blaha Lujza út részére.

Az adásvételi szerződésben külön ki kell kötni az alábbiakat:

1/ a telkeken csak faház bemutató parkot, illetve fűrészáru tároló helyet építhet,

2/ a telkeken mezőgazdasági vállalkozói, állattartó tevékenységet nem folytathat,

3/ a szükséges közmű és közműpótló berendezések létrehozása a vevőt terheli,

4/ a telek-átalakítás ( megosztás ) valamint az " Általános rendezési terv és szabályozás " módosításának költségei a vevőt terhelik,

5/ A jelenlegi 443 -as főútvonalról rendelkezés álló lecsatlakozás helyett új lejáró engedélyeztetése és létesítése a vevőt terheli, melynek határideje 2001. december 1.

6/ Az adásvételi szerződés megkötése, illetve az engedélyeztetési eljárás előtt az építtető nyújtsa be az - építésügyi hatósággal előzetesen egyeztetett - épületek és építmények elhelyezésére vonatkozó egyszerűsített vázlattervet ( az "utcakép" kialakításáról, az építmények homlokzati megjelenítéséről ) a Városfenntartó és Környezetvédelmi, illetve a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságok felé.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

Határidő: 2000. február 29.

« Vissza
Vissza a főmenübe