55/2000. (II. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Fő u. 80/1.sz. alatti Romaház ajándékba adása a Művelt Cigányifjúságért Alapít.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

55/2000. (II.24.) KT. számú határozata

 

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a tulajdonában lévő Gyomaendrőd, Fő út 80/1. szám alatti "Romaház" ingatlant a Művelt Cigányifjúságért Alapítvány tulajdonába adja ajándékozással az alábbi feltételekkel:

1. Az ingatlant csak a Művelt Cigányifjúságért Alapítványban megfogalmazott célokra használhatja;

2. A Védelmi Együttműködési Iroda ( Budapest ) pályázati rendszerében elnyert

2,2 millió forint összegű támogatást csak az épület felújításához használhatja fel;

3. A felújítási munkálatok bizonylatait köteles elkülönítetten tárolni, illetve nyilvántartásaiban ellenőrizhető módon rögzíteni;

4. Az 1999. év augusztus hó 3. napján Gyomaendrőd Város Önkormányzata és Gyomaendrőd ( kölcsönadó ) Cigány Kisebbségi Önkormányzata ( kölcsönvevő ) között kelt kölcsönszerződés szerinti 1,4 millió forint visszafizetése.

Ennek teljesítése érdekében a Cigány Kisebbségi Önkormányzat vállalja az un.

"Krízis Intervenciós Alap"-tól támogatás megszerzését, és azt a fennálló kölcsöntartozás törlesztésére befizeti. A még fennmaradó tartozás a kölcsönszerződés értelmében továbbra is terheli a Cigány Kisebbségi Önkormányzatot;

5. A fenti pontokban rögzített ajándékozási feltételek elmaradásának esetére az eredeti állapot visszaállítása érdekében visszakövetelési jogot köt ki.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket az ajándékba adáshoz.

 

Határidő: 2000. március 31.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe