289/2000. (XI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Szennyvízhálózat II-III ütemének tervezése, lebonyolítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

289/2000. (XI.30.) KT. sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a szennyvízcsatorna hálózat II-III. ütem kivitelezéséhez, illetve a közbeszerzési eljárás lefolytatásához szükséges dokumentáció összeállításához szükséges tervezési feladatok elvégzésével a 31.800.000.-Ft+ÁFA összegű ajánlat alapján a Békés Mérnök Kft. (Békéscsaba Pásztor u. 34.) bízza meg.

A Képviselő-testület a szennyvízcsatorna hálózat II-III. ütem kivitelezési munkáinak teljes körű lebonyolításával a 30.700.000.-Ft+ÁFA összegű ajánlat alapján a Békés Mérnök Kft. (Békéscsaba Pásztor u. 34.) bízza meg.

A Képviselő-testület a kivitelező kiválasztásához szükséges előminősítéses közbeszerzési eljárás lebonyolításával a DUPLEX Kft-t és Dr. Varga Imre ügyvédet bízza meg.

A Békés Mérnök Kft-vel megkötendő szerződések – tervezési, lebonyolítási – jogi felülvizsgálatával, valamint a Kbt-vel kapcsolatos feladatok ellátásával Dr. Varga ügyvédi Irodát bízza meg.

 

A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a tervezési, lebonyolítói és a közbeszerzési eljárás lebonyolítására vonatkozó szerződéseket kösse meg.

 

Határidő: 2000. December 15.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe