293/2000. (XI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Gyomaszolg Kft. szolgáltatási díjtételeinek változása 2001. január 1. napjától

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

293/2000. (XI.30.) KT. sz. határozata

1. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Gyomaszolg Kft. által végzett háztartási hulladékkal kapcsolatos szolgáltatásokra vonatkozó árváltozás mértékét 13 %-ban fogadja el.

A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a 17/1996.(IX.16.)KT. sz. rendelet 2.sz. mellékletének módosítását készítse elő, és a rendelet-tervezetet terjessze a Képviselő-testület 2000. decemberi ülésére.

 

Határidő: értelem szerint.

Felelős: Dr. Csorba Csaba jegyző

 

2. Gyomaendrőd város Képviselő-testülete a Gyomaszolg Kft. által végzett temetői szolgáltatásokra vonatkozó árváltozás mértékét 9,8 %-ban fogadja el.

A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a 26/2000.(XI.2.)KT. sz. rendelet mellékletét képező - a szolgáltatások árait meghatározó - rendelet-tervezetet terjessze a Képviselő-testület 2000. decemberi ülésére.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Dr. Csorba Csaba jegyző

 

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a parkgondozásra vonatkozó megállapodást az elfogadott 13 %-os árváltozás mellett a Gyomaszolg Kft-vel kösse meg.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

 

4. A Képviselő-testület a gyepmesteri telep épületének felújítását a 2001 évi belvízhelyzet alakulását is figyelembe véve elnapolja.

A telep üzemeltetési költségeinek térítésére vonatkozó döntését a Gyomaszolg Kft. 2000 évi mérlegbeszámolójának elfogadásáig elnapolja.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe