162/2000. (VII. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Új háziorvosi körzet kialkítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

162/2000. (VII.27.) KT számú határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az 1990. évi LXV tv. 8. § (1) bekezdésében,

továbbá az 1997. évi CLIV tv. 143. §, és 152. § (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva a 14 év feletti lakosság ellátásáról gondoskodó háziorvosi körzetek számát 8-ra növeli.

A Képviselő-testület az újonnan kialakított körzet ellátására Dr. Kolozsvári Árpád (5500 Gyomaendrőd, Szondi u. 1. sz.) háziorvossal területi ellátási kötelezettségre szerződést köt 2000. november 1. napjától.

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy Dr. Kolozsvári Árpád háziorvossal a területi ellátási kötelezettségre vonatkozó szerződést kösse meg.

A Képviselő-testület utasítja Dr. Gedei Margit intézményvezető főorvost, hogy a körzethatárok módosítására, és azok székhelyének meghatározására tegyen javaslatot a Képviselő-testület szeptemberi ülésére. A körzethatárok módosulását, körzetek székhelyét 2000. október 15-ig a helyben szokásos módon tegye közzé.

Utasítja továbbá, hogy a területi ellátási kötelezettség biztosítására vonatkozó – az egyes szolgáltatókkal kötött – szerződések módosítását készítse elő.

 

Határidő: A határozati javaslatban foglaltak szerint

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

Dr. Gedei Margit intézményvezető főorvos

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe