208/2000. (IX. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Dr. Kolozsvári Árpáddal területi ellátásra szerződés kötés

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

208/2000.(IX.28.)KT. számú határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az 1997. Évi CLIV. Tv. 152. § (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva, az újonnan kialakított 8. felnőtt háziorvosi körzet határaiként – figyelemmel a Magyar Orvosi Kamara véleményére – Dr. Kolozsvári Árpád praxisába tartozó betegek lakcímét jelöli meg.

A Képviselő-testület utasítja az intézményvezető főorvost, hogy az új háziorvosi körzetek területi beosztását 2000. október 15-ig a helyben szokásos módon tegye közzé, a lakosság részére a szükséges tájékoztatást tegye meg a közzététel során.

 

A Képviselő-testület a körzethatárok módosítása eredményeként létrejött 8. felnőtt háziorvosi körzetre az 1990. Évi LXV. Tv. 8.§ (4) bekezdésében meghatározott kötelezettsége teljesítése érdekében 2000. év november hó 1. napjától Dr. Kolozsvári Árpád háziorvossal területi ellátási kötelezettségre az előterjesztés 1. sz. mellékletét képező szerződést köti meg, azzal, hogy amennyiben az önkormányzatot, mint megbízót a bíróság jogerős ítéletében kártérítésre kötelezi, úgy a kár mértékét 50 %-ban térítse meg Dr. Kolozsvári Árpád, mint megbízott.

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert a szerződés megkötésére.

 

Határidő: 2000. november 1.

Felelős: Dr. Gedei Margit intézményvezető főorvos, illetve Dr. Dávid Imre polgármester

 

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe