285/2000. (XI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Tájékoztató a 2000 évi normatíva várható alakulásáról

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

285/2000. (XI.30.) KT. sz. határozata

 

1.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Tájékoztató a 2000 évi normatív állami támogatás várható alakulása tárgyú előterjesztést elfogadja.

 

2.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Városi Zene és Művészeti Iskola 2000. évi működési támogatásából 1075 E Ft-ot csökkent, a néptánc oktatás Alapítványi Művészeti Iskola formájában történő beindítása miatt.

3.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola tanulói létszám csökkenésével kapcsolatos normatív állami támogatás visszafizetési kötelezettségéből az étkezésben résztvevők számának és a napközis tanulók számának csökkenése miatti összeget az intézmény 2000. Évi önkormányzati támogatásából elvonja.

4.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Városi Gondozási Központ ellátotti létszám növekedésből elért többletet normatív állami támogatási többletet megelőlegezi 2000. Év végén jelentkező pénzügyi problémája erejéig.

5.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a Polgármestert, hogy a jövőben azoknál az intézményeknél, amelyeknél túllépés mutatkozik, a következő évben az összeg levonásra kerüljön.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt, hogy a fentiekre figyelemmel a 2000. évi költségvetési rendelet módosítását készítse elő.

 

Felelős: Dr. Csorba Csaba jegyző

Határidő: 2000. December 31.

Rózsahegyi Kálmán Általános Iskolára és Városi Gondozási Központra vonatkozóan: 2001. január 1.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe