15/2002. (I. 31.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Gyógyszertárak bérleti díjának meghatározása 2002. január 1-től

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete

15/2002.(I.31.)KT. Sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete a tulajdonát képező Dózsa Gy. u. 1. szám alatti gyógyszertár ingatlant az Endrőd Patika Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság részére, a Fő út 210. szám alatti gyógyszertár ingatlant a Diadem Pharma Betéti Társaság részére az adott naptári negyedév ÁFA mentes bevételének 1,5%-a + ÁFA mértékű bérleti díj ellenében gyógyszertár üzemeltetése céljából 2002. Január 1. napjától kezdődően 5 év időtartamban bérbe adja a 20/2001.(XII.20.)KT számú határozatban rögzített feltételek szerint, a bérleti díjra vonatkozó bekezdés értelemszerű alkalmazása mellett.

Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete a bérlőkkel a gyógyszertári ingatlanokban lévő szolgálati lakások használatára a lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló rendelet szabályozásait figyelembe véve külön megállapodást köt.

A gyógyszertári ingatlanok bérbeadásának feltétele a szolgálati lakások bérletérol szóló megállapodások megkötése.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete utasítja a jegyzot, hogy a soron következo testületi ülésre készítse elo a lakások és helyiségek bérletérol és elidegenítésérol szóló rendelet módosítását.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerzodések megkötésére.

 

Határido: 2002. Február 28.

Felelos: Dr. Dávid Imre polgármester, Dr. Csorba Csaba jegyzo

« Vissza
Vissza a főmenübe