105/2002. (IV. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Állami Számvevőszék vizsgálati jelentésének tud. vétele(szennyvízber.hulladékler

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

105/2002. (IV. 25.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az Állami Számvevőszék Békés Megyei Ellenőrzési Irodája által készített vizsgálati jelentésben foglaltakat tudomásul veszik, figyelemmel az önkormányzat által benyújtott észrevételre adott válaszban foglaltakra is.

A képviselő-testület felhívja a polgármester és a jegyző figyelmét, hogy a hatékonyabb belső ellenőrzés érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg.

A képviselő-testület felhívja a polgármester figyelmét, hogy regionális hulladéklerakó üzemeltetésére vonatkozó társulási döntés meghozatala érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg.

A képviselő-testület egyidejűleg felkéri a lebonyolítót, a Békés Mérnök Kft-t, hogy a szennyvízberuházásról, a felhasznált költségekről, a megépült és átadásra kerülő vezeték szakaszokról, továbbá a 2002-ben megépítésre és átadásra kerülő szakaszról legalább kéthavonta írásban tájékoztassa a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságot, továbbá a Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottságot.

A Képviselő-testület nyomatékosan felhívja továbbá a lebonyolító figyelmét, hogy a megbízás teljesítése során a jogszabályi előírások következetes betartásával és a megrendelő érdekeinek maximális szem előtt tartásával járjon el.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester, Babos László és dr. Valach Béla bizottsági elnökök, Mochnács Pál ügyvezető

« Vissza
Vissza a főmenübe