123/2002. (V. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Körös sori üdülők szennyvízhálózatra való rácsatlakozásának támogatása

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete

123/2002.(V. 30.)KT. Sz. határozata

 

1./

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete támogatja a Körös sori üdülők szennyvízhálózatra való csatlakozását. Mivel az üdülők rákötése állami pénzeszközökből nem támogatható, az ingatlanonkénti hozzájárulás mértékét 126.000 Ft-ban határozza meg a Képviselő-testület, mely összeg tartalmazza a gerincvezetéktől a kerítésen való beállásig húzódó csatorna költségeit is. A Képviselő-testület utasítja a polgármestert a 126.000 Ft-os csatorna hozzájárulás kivetésére, mely összeget az ingatlantulajdonosok 2002. december 31.-ig kötelesek megfizetni. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a hozzájárulás megfizetésének igazolása esetén engedélyezi a Körös sori üdülő épületek szennyvízhálózatra való csatlakozását.

2. /

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete elrendeli, hogy a Dobó utcai üdülők hasonló elbírálás alá essenek.

A Dobó utcai üdülők szennyvíz hozzájárulásának kivetését a hivatal készítse elő.

3. /

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy az üdülősori ingatlantulajdonosok szennyvízrákötésre való kötelezése érdekében tegye meg a megfelelő lépéseket. A kötelezhetővé tétel érdekében a hivatal az üdülősori társulások létrehozását készítse elő.

Az üdülősori társulások megalakulásáig és a 67 %-os rákötési szándék meglétéig az üdülők szennyvízhálózatra való rákötése nem engedélyezett.

 

Határidő: 2002. július 31.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe