75/2002. (III. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pájer Sándor aTemplom-zugi szabadstrand bérlőjének kérelme

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete

75/2002.(III. 28.)KT. Sz. határozata

 

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete hozzájárul ahhoz, hogy Pájer Sándor bérlo az önkormányzat tulajdonában lévo Templom – zugi szabadstrandon a vezetékes ivóvíz és belso pormentes úthálózat kialakítását részben pályázati, részben saját forrásból elvégezze.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete kötelezettséget vállal arra, hogy a megvalósult beruházást követoen a Templom – zugi szabadstrandot legalább 10 évig turisztikai céllal hasznosítja.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete a kivitelezési dokumentációk és költségvetés pontos ismeretében tesz nyilatkozatot a beruházás bérlo által vállalt önrészt érinto költségek idoarányos megtérítésére, ha a bérleti szerzodés lejártával a szabadstrand bérleti jogát nem a jelenlegi bérlo nyeri el.

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete a kérelmezo által kért nyilatkozatok kiadásának feltételeként szabja, hogy a bérlo a beruházás során kizárólag vízzáró kivitelu résmentesen zárt szennyvíztároló gyujtot építhet.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy Pájer Sándor részére a vezetékes ivóvíz és belso pormentes úthálózat kialakítására benyújtandó pályázatához a határozati javaslat szerinti nyilatkozatokat kiadja.

 

Határido: 2002. március 31.

Felelos: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe