201/2002. (IX. 19.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Szennyvízberuházás IV. ütem közbeszerzési eljárás lefolytatása

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete

201/2002. (IX. 19.) KT sz. határozata

 

1./

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete megbízza a Bizottság elnökökbol álló munkacsoportot a Gyomaendrod Város Önkormányzata beruházásában megvalósuló szennyvízcsatorna építés 19-20-21. öblözetek és IV. ütemének megvalósításával kapcsolatos, Közbeszerzési Bizottság által meghatározott szakértoi feladatok ellátásával. Továbbá utasítja a Szakértoi Bizottságot a közbeszerzési eljárás lefolytatásához szükséges dokumentációk véleményezésére.

2. /

A Munkabizottság a közbeszerzési eljárás lefolytatásához szükséges Részvételi felhívást áttekintette, a benne foglaltakat elfogadja, és közzétételre alkalmasnak találja.

3./

Gyomaendrod Város Önkormányzatának képviselo-testülete a közbeszerzésrol szóló 1995. Évi XL tv. 2§-ban foglaltkötelezettsége alapján a gyomaendrodi szennyvízberuházás IV. ütemének kivitelezojének kiválasztására az eloterjesztés mellékletét képezo részvételi felhívást teszi közzé.

Utasítja a képviselo-testület a közbeszerzési eljárás lefolytatásával megbízott Duplex Kft-t, hogy a részvételi felhívást a Közbeszerzési Értesítoben jelentesse meg.

A Közbeszerzési Értesíto szerkeszto bizottsága által lefolytatott jogi lektorálási eljárás során tett észrevételekkel kapcsolatos egyezteto eljárás lefolytatására és az ezzel kapcsolatos döntések meghozatalára a polgármestert bízza meg.

A képviselo-testület utasítja a Duplex Kft-t, hogy a részvételi felhívást olyan idopontban jelentesse meg, hogy a részvételi felhívások elbírálására a képviselo-testület november utolsó hetén megtartandó ülésén kerüljön sor.

 

Összeférhetetlenség:

 

Kbt. 31§ (2) bekezdése alapján, az elokészítésben és döntéshozatalban nem vehet részt az, aki, az érdekelt gazdálkodó szervezettel munkaviszonyban; munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban áll, érdekelt gazdálkodó szervezet vezeto tisztségviseloje.

 

Felelos: Dr. Dávid Imre polgármester

Határido: Értelem szerint

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe