152/2002. (VI. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kert-Kivi Kft Közterület vásárlási kérelmének támogatása

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete

152/2002.(VI. 27.)KT. Sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a tulajdonában lévő 5806 hrsz-ú., 1911 m2 nagyságú közterület művelési ágú ingatlanból 15 m2 területet értékesít 1000,- Ft összegben a Kert – Kivi Mezőgazdasági Termelő Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nek (Gyomaendrőd, Selyem u. 103. szám ) az alábbi feltételek mellett:

1. Az élelmiszerbolt bővítését, valamint a parkolóhely kialakítását az építéshatóság által megjelölt és elfogadott formában lehet elvégezni,

2. A telek átalakítással kapcsolatos műszaki munkarészek készítése, továbbá a felmerülő költségek a vevőt terhelik,

3. Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy az értékesített közterület ellenértékeként az élelmiszerbolt, a Tamási Áron, valamint a Selyem út által behatárolt, a megosztás után megmaradt közterületet a járdák kivételével, keramitkő burkolattal látja el. Továbbá az ártézi kutat és környezetét rendben tartja, illetve a kiemelt betonrészén pihenőhelyet alakít ki.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete ajánlatát a kiértesítés kézhezvételétol számított 8 napig tartja.

Adásvételi szerzodés megkötése, illetve a vevo nyilatkozatától számított 30 napon belül.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete utasítja a jegyzot, hogy az értékesítést követoen a soron következo testületi ülésre készítse elo a Gyomaendrod Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásáról szóló rendelet módosítását.

Gyomaendrod Város Képviselo – testülete felhatalmazza a polgármestert az adásvételi szerzodés megkötésére és aláírására.

 

Határido: 2002. július 31.

Felelos: Dr. Dávid Imre polgármester

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe