91/2003. (IV. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Liget-fürdő üzemeltetésére gazdálkodó szerv létrehozása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

91/2003. (IV. 24.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Liget fürdő üzemeltetésére, gazdálkodó szervezetet hoz létre, melynek formája kizárólagos önkormányzati alapítású Kft.

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a bizottság elnökökből és alpolgármesterből álló munkacsoport véleményének kikérést követően az ügyvezető személyére, a könyvvizsgáló személyére, az alpolgármesterből és bizottsági elnökökből álló munkacsoport továbbá a bizottságok véleménye alapján a májusi képviselő testületi ülésen tegyen javaslatot, a gazdasági társaság alapító okiratában.

A képviselő-testület májusi ülésére - a bizottság elnökökből és alpolgármesterből álló munkacsoport, továbbá a bizottsági véleményének kikérését követően - tegyen javaslatot az 5 fős felügyelő bizottságra, illetve annak elnökére.

Ezzel egyidejűleg terjessze a képviselő testület elé a kft. alapításához szükséges vagyonmérleget, mely tartalmazza pénzbeli és nem pénzbeli vagyoni betéteket is.

A képviselő-testület az alapító okirat elkészítésével megbízza dr. Varga Imre ügyvédet, az alapító vagyon értékelésével kapcsolatos könyvvizsgálói feladatok ellátására Cséffai János okleveles könyvvizsgálót.

Az alapító okirat végleges elfogadása a képviselő-testület májusi ülésén történik meg.

 

Határidő: 2003. május 30.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe