222/2003. (IX. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Szerződés kötés a Liget Fürdő Szolgáltatós Korlátolt Felelősségű Társasággal

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

222/2003. (IX. 25.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete szerződést köt a Gyomaendrődi Liget Fürdő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal a határozat mellékletében foglaltak szerint.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete utasítja a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságot, hogy a szerződés 7. pontjában foglaltakat vizsgálja meg, és véleményét terjessze a képviselő-testület október havi ülésére. A vizsgálat lefolytatásába szakértőként vonja be a Liget-fürdő Szolgáltató Kft, valamint az önkormányzat könyvvizsgálatát ellátó könyvvizsgálókat, és Dr. Varga Imre ügyvéd urat.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a szerződést az október havi tárgyalást követően a Gyomaendrődi Liget Fürdő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal megkösse 2003. augusztus 1-i visszamenőleges hatállyal.

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete utasítja a polgármestert, hogy az önkormányzat által folyamatban lévő és megvalósított beruházások műszaki átadás átvételét követően intézkedjen a szerződés mellékleteinek módosítására.

 

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete a jelenleg folyó „Liget - fürdő fejlesztése” beruházás lebonyolításával Vass Ignác ügyvezető igazgatót bízza meg.

 

Határidő: 2003. október 30. illetve 2003. december 31.

Felelős: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság, Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe