256/2003. (X. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Takarékszövetkezet megbízása az önkormányzat és intézményei számlavezetésével 2004. jan. 1-től

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

256/2003. (X. 30.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet és az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. Dél - Alföldi Régió központjának kiadott pénzintézeti számlavezetésre tett ajánlatainak ismeretében az alábbi döntést hozta meg.

 

  1. Gyomaendrőd Város Önkormányzata 2004. január 1. napjától az önkormányzat és intézményei pénzforgalmi számlavezetésével az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezetet bízza meg.

  2. Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete utasítja a polgármestert, hogy intézkedjen és az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt.-vel kötött szerződés felbontására, amelynek végső határideje a 60 napos felmondási időt figyelembevéve 2003. október 31. Továbbá intézkedjen a törzskönyvi nyilvántartást vezető TÁH időben történő értesítéséről, a szükséges dokumentumok benyújtására illetve a pénzintézetváltást érintő szerződésmódosítások végrehajtására.

  3. Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat és intézményei pénzforgalmi számlavezetéséről szóló szerződést az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezettel kösse meg.

 

Határidő: 2004. január 31.

Felelős: Katona Lajos alpolgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe