225/2003. (IX. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Zenei iskola és a Kis Bálint Ált. Iskola 2003/2004. tanév csoportszámainak engedélyezése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

225/2003. (IX. 25.) KT sz. határozata

 

I.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2003/2004. tanévben a Városi Zene- és Művészeti Iskola intézményben az alábbi csoportszámok indítását engedélyezi:

Balett tagozat

3 csoport

Képzőművészet

13 csoport

Zene tagozat

19 csoport

 

A Képviselő-testület a városi alapfokú művészeti oktatás helyzetének kivizsgálására ad-hoc bizottságot hoz létre. A bizottság tagjai: Dr. Dávid Imre polgármester, Katona Lajos alpolgármester, Dr. Csorba Csaba jegyző, Hangya Lajosné Bizottsági elnök, továbbá a Városi Zene-és Művészeti Iskola, a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda, a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola, Szent Gellért Katolikus Általános Iskola igazgatói, és a Körösmenti Alapfokú Művészeti Iskola vezetője.

 

A Képviselő-testület felkéri az ad-hoc bizottságot, hogy a vizsgálat eredményéről a soron következő, de legkésőbb a november havi ülésen tájékoztassa a szakbizottságokat, illetve a képviselő-testületet.

 

Határidő: azonnal, illetve 2003. november 27.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

 

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2003/2004. tanévben a Kis Bálint Általános Iskola és Óvodában 15 napközis csoport indítását engedélyezi.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe