36/2005. (II. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Önk-i oktatási intézmények házirendjének és SZMSZ-nek felülvizsgálata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

36/2005. (II. 24.) KT sz. határozata

 

I.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Városi Zene és Művészeti Iskola vezetőjét, Holubné Hunya Anikót, hogy a házirendet és az intézményi SZMSZ-t a jogszabályi változásoknak megfelelően dolgozza át és az egyetértési jogot gyakorló szervezetek véleményének kikérése után jóváhagyásra ismételten nyújtsa be a Képviselő-testületnek 2005. március 10. napjáig.

II.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Városi Családsegítő Központ vezetőjét, Czikkely Erikát, hogy az intézmény a házirendet és az intézményi SZMSZ-t a jogszabályi változásoknak megfelelően dolgozza át és az egyetértési jogot gyakorló szervezetek véleményének kikérése után jóváhagyásra ismételten nyújtsa be a Képviselő-testületnek 2005. március 10. napjáig.

III.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Diákotthon házirendjét és az intézményi SZMSZ-t jóváhagyja.

IV.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kis Bálint Általános Iskola házirendjét és az intézményi SZMSZ-t jóváhagyja.

V.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kner Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium házirendjét és az intézményi SZMSZ-t jóváhagyja.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe