13/2005. (I. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Ifjúsági tábor profilkötöttségű bérbeadása a GArbel Trade Bt. részére

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

13/2005. (I. 27.) KT sz. határozata

 

1./

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az Ifjúsági Tábor profilkötöttségű bérbeadására kiírt pályázati felhívásra beérkezett pályázatok értékelésénél az alábbi sorrendet állapította meg:

1. GARBEL TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

2. Paróczainé Feuerwerker Zsuzsanna egyéni vállalkozó

 

2./

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete figyelemmel a Sportról szóló 2004. évi I. tv.-ben és Gyomaendrőd Város Önkormányzata Sportkoncepciójában foglaltakra profilkötöttséggel bérbe adja az 1100/2 hrsz-on felvett Gyomaendrőd, Erzsébet liget található Ifjúsági Tábort 2005. március 1-el 2015. február 28. napjáig a GARBEL-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Bt-nek (ügyvezető: Bélteki János Gyomaendrőd, Vörösmarty 39/1. sz. )

 

Amennyiben a győztes pályázó a feltételeként kikötött szükséges igazolásokat, valamint a cégbírósági bejegyzésről szóló végzés illetve egyéni vállalkozói igazolványt 60 napon belül, de legkésőbb 2005. március 1.-ig nem tudja bemutatni, úgy az 1. pont szerinti sorrendnek megfelelően a következő pályázóval kerül megkötésre a megállapodás.

A fent leírt feltételeket a pályázók közül senki nem teljesíti, úgy Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete új pályázati eljárást hirdeti meg.

A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződések megkötésére, és annak helyben szokásos módon történő kihirdetésére.

 

Határidő: 2005. március 1.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe