272/2005. (X. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Tütü-Ker Kft. részére önkormányzati tulajdonú ingatlan felajánlása megvételre

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

272/2005. (X. 27.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete az önkormányzat tulajdonát képező 251 hrsz.-ú ingatlan a kérelemhez mellékelt rajzon megjelölt módon történő megosztásával keletkező új helyrajzi számmal megjelölt 300 - 350 m2 közötti nagyságú területrészt kivonja a forgalomképtelen törzsvagyon kategóriájából, átminősíti forgalomképessé, és értékesítésre felajánlja a Tütü - Ker. kft. ( Gyomaendrőd, Bajcsy - Zs. út 66. ) valamint a területtel szomszédos ingatlantulajdonos részére az alábbi feltételek mellett.

1. Vevő a megosztás útján keletkező területrészen nem építkezhet, azon építményt nem helyezhet el.

2. A tereprendezés esetén a szomszédos ingatlanok terepszintjénél nem lehet magasabb a terepszint.

3. Az ingatlan vételára: bruttó 250 Ft/m2.

4. Gyomaendrőd Város Önkormányzata az értékesített árok területére vízelvezetési jogot köt ki.

5. Vevő köteles kérelmet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályához a megvásárolt csatornaszakasz helyreállítására és lefedésére vonatkozóan. Vevő az engedélyező határozatban meghatározott műszaki tartalommal köteles a csatornaszakaszt helyreállítani és lefedni.

6. Vevő köteles a csatornaszakasz helyreállítás és lefedés becsült költségeinek megfelelő összeget ügyvédi letétbe helyezni.

7. A telek átalakítással kapcsolatos műszaki munkarészek készítése, továbbá a felmerülő költségek a vevőt terhelik.

8. Az adásvételi szerződés megkötése és a vételár megfizetése a jogerős telekalakítási határozat kézhezvételét követő 15 napon belül.

9. A képviselő-testület utasítja a Polgármestert, hogy az adásvételi szerződést azzal a vevővel kösse meg, aki a terültért a legmagasabb árat fizeti meg.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete felhatalmazza a polgármestert a szükséges nyilatkozatok megtételére, valamint az adásvételi szerződés megkötésére.

 

Határidő: 2005. december 31.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe