257/2005. (X. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Egészségügyi Intézménynek új telephely engedélyezése, és az alapító okiratának módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

257/2005. (X. 27.) KT sz. határozata

 

1.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Dr Gedei Margit a Városi Egészségügyi Intézmény igazgató főorvosának kérelmének helyt ad: engedélyezi intézmény működési körébe tartozó iskola- és ifjúságegészségügyi szolgálat ellátásához a Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégiumban -Gyomaendrőd, Hősök u. 40.sz. alatt-, telephelyet létesítsen.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete utasítja Dr Gedei Margit a Városi Egészségügyi Intézmény igazgató főorvosát, hogy a telephely engedélyeztetésének ügyében az ÁNTSZ-nél járjon el, és a telephely működéséhez szükséges engedélyeket szerezze be.

 

2.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Városi Egészségügyi Intézmény 175/1999. (VI. 24.) KT számú határozatával elfogadott alapító okiratát az alábbiak szerint egészíti ki:

Az alapító okirat 1. pontjának „Az intézmény még az alábbi helyeken működik” alatti szövegrész az alábbi hetedik francia bekezdéssel egészül ki:

„Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégiumban -Gyomaendrőd, Hősök u. 40.- iskola- és ifjúságegészségügyi szolgálat ellátása”

A Képviselő-testület utasítja Dr. Csorba Csaba jegyzőt, hogy az alapító okirat módosítást a MÁK felé jelentse.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe