317/2005. (XII. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kis Bálint Általános Iskolánál létszámleépítés elrendelése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének

317/2005. (XII. 22.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kis Bálint Általános Iskolánál a 2006. évi költségvetést érintően az alábbi ütemezésben konyhai technikai közalkalmazotti létszám leépítését rendeli el:

- 1 fő konyhai technikai főállású közalkalmazott felmentése 2006. január 1. napjától.

- 1 fő konyhai technikai főállású közalkalmazott felmentése legkésőbb 2006. március 1. napjától.

- 1 fő konyhai technikai, jelenleg 6 órás közalkalmazott munkaidejének további csökkentése, napi 4 órás foglalkoztatásra, 2006. január 1. napjától.

 

A felszabaduló közalkalmazotti munkaerő átcsoportosítására, folyamatos tovább foglalkoztatására intézményen belül, sem más önkormányzati intézményben nincs lehetőség, ezért az érintett közalkalmazottak jogviszonyát felmentéssel meg kell szüntetni, illetve az óraszám csökkentésére a szükséges intézkedést meg kell tenni.

Az intézkedés végleges, a feladatellátást nem veszélyezteti, az intézmény zavartalan működése változatlan szinten biztosított, az összlétszámon belül a jelenlegi 23 fő technikai létszám 21 főre módosul, és a részmunkaidős foglalkoztatás óraszáma tovább csökken.

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a létszám leépítése miatt keletkező pénzügyi kötelezettségek többlet terhét a pályázati kiírásnak megfelelően, az állami költségvetésből igényelje vissza.

 

Határidő: A létszámcsökkentés tekintetében: az ütemezés szerint

Felelős: Fülöp Istvánné igazgató

Határidő: A többletköltség pályázatának benyújtására: a 2006. évre

vonatkozóan megjelenő belügyminiszteri rendeletben foglaltak szerint

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe