195/2005. (VII. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Dél-Alföldi Régió Ivóvízminőség-javító Programjához való csatlakozás

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

195/2005. (VII. 28.) KT sz. határozata

 

1. Gyomaendrőd Város Képviselő Testülete kinyilvánítja, hogy részt kíván venni a Dél-alföldi régió Ivóvízminőség-javító Programjában. Kinyilvánítja szándékát, hogy be kíván lépni a Program tervezésére és végrehajtására megalakuló Önkormányzati Társulásba.

2. A Képviselő Testület a jelen határozat mellékleteként jóváhagyja

az általa megismert a Dél-alföldi Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás megalapítására vonatkozó Társulási Megállapodást.

3. A Képviselő Testület felhatalmazza Gyomaendrőd város polgármesterét az Önkormányzati Társulási Szerződés aláírására.

4. A Képviselő Testület az Önkormányzati Társulás munkaszervezetének működéséhez való hozzájárulásként 25 Ft/ lakos összeget mely Gyomaendrőd település (15.399 fő) esetében 384.975 Ft, a 2005. évi költségvetéséből biztosítja, azt a megalakuló Önkormányzati Társulás bankszámlájára 2005. szeptember 1-ig átutalja.

5. A Képviselő Testület a tervezési feladatok önerejének biztosítására vállalja a teljes tervezési költség 25%-ának lakosságszám-arányos számítással meghatározott rá jutó részét. A 2005-ben felmerülő költségek kiadásokra a megalakuló Önkormányzati Társulás bankszámlájára 2005. szeptember 1-ig átutal 125 Ft/lakos összeget, amely összesen 1.924.875 Ft.

6. A Képviselő-testület kötelezettséget vállal továbbá a Gyomaendrőd településen az Ivóvízminőség-javító Program keretében megvalósuló beruházások beruházási összegének 10%-át kitevő önrészének biztosítására.

7. A Képviselő Testület a programban a település kapcsolattartójaként Dr. Dávid Imre polgármestert jelöli meg.

 

Határidő: értelem szerint

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe