299/2006. (XI. 2.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A 9 db belterületi út építése tárgyában kiírt közbeszerzés lezárása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

299/2006. (XI. 02.) KT sz. határozata

 

1. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Gyomaendrőd 9 db belterületi utca útépítése tárgyában indított és KÉ-19208/2006. számon megjelent hirdetményes egyszerű közbeszerzési eljárást a Kbt. 92. § c) pontja alapján eredménytelennek nyilvánítja, mivel egyik ajánlattevő sem nyújtott be az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet mértékére tekintettel megfelelő ajánlatot.

2. Mivel a Képviselő-testület a tervezett 70.000.000,- Ft bekerülési költség feletti összeg erejéig nem képes kötelezettséget vállalni utasítja a polgármestert, hogy az útépítés tárgyában a vállalási ár csökkentésének érdekében új tárgyalásos egyszerű eljárás lefolytatását kezdeményezze.

3. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a 9 db belterületi lakóút útépítése tárgyában ismételten indított közbeszerzési eljárás Előkészítő Munkacsoport tagjait az alábbiakban határozza meg:

Csányi István

Béres János

Izsó Csaba

Paróczai Zoltán

Tóthné Gál Julianna

4. A Képviselő-testület a kivitelező kiválasztására vonatkozó közbeszerzési eljárás Bíráló Bizottságának tagjait az alábbiakban határozza meg: Várfi András

Csányi István

Izsó Csaba

Hangya Lajosné

Császárné Gyuricza Éva

Vass Ignác

Paróczai Zoltán

Határidő: 2006. december 30.

Felelős: Várfi András polgármester

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe