100/2013. (IV. 16.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaendrőd, Mirhóháti u. 11. szám alatti ingatlan használatával kapcsolatos megállapodások

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
                                                                            100/2013. (IV. 16.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. Határozat
 
"Az irattár helyiség bérbeadása "
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolja Gyomaendrőd Város Képviselő – testületének, hogy a Gyomaendrőd, Mirhóháti u. 11. szám alatt található ingatlan területén lévő 55 m2 alapterületű irattár helyiséget határozott időtartamban adja bérbe a Békés Megyei Kormányhivatalnak az alábbi bérleti szerződés feltételei mellett.
 
Bérleti szerződés
 
Mely létrejött egyrészről Gyomaendrőd Város Önkormányzata (képviseli: Várfi András polgármester, székhelye: 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. ) mint bérbeadó, másrészről a Békés Megyei Kormányhivatal (képviseli: Erdős Norbert kormánymegbízott, székhelye: 5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.) mint bérlő (a továbbiakban együtt: Felek) között az alulírott napon és helyen az alábbiak szerint:
  1. Bérbeadó bérbe adja, Bérlő pedig bérbe veszi a Bérbeadó tulajdonát képező, Gyomaendrőd, Mirhóháti u. 11. sz. alatti ingatlan 1 db helyiségét (alapterülete: 55 m2) 2013. április 1. napjától kezdődően 2013. december 31. napjáig irattár elhelyezése céljából.
  2. A Felek a helyiség bérleti díját 350-Ft/m2/hó+Áfa összegben határozzák meg, tehát a helyiség havi bérleti díja 19.250 Ft + Áfa. Bérbeadó a bérleti díj összegéről számlát állít ki tárgyhó 10. napjáig, melyet a Bérlő a kézhezvételtől számított 30 napon belül átutalással fizet meg Bérbeadó részére.
  3. Felek rögzítik, hogy a 2. pontban meghatározott bérleti díj tartalmazza a helyiség fenntartásával, üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő valamennyi közüzemi szolgáltatás költségét, Bérbeadó a helyiség használatával összefüggésben egyéb költségmegtérítési igénnyel Bérlő felé nem él.
  4. Bérbeadó nyilatkozik arról, hogy nyílt árverésen tervezi meghirdetni eladásra az épületet. Felek a felmondási időt 60 napban határozzák meg azzal, hogy a bérleti szerződés - az ingatlan eladása miatt történt - felmondása esetén, amennyiben a bérlő igényli, bérbeadó biztosít az ügyiratok tárolására másik alkalmas helyiséget, mely helyiség bérletének feltételeit a felek külön megállapodásban rögzítik.
  5. Felek rögzítik, hogy amennyiben Bérlő a bérleti szerződés lejárta után is igényt tart a helyiség használatára, Felek a helyiség további bérbeadásának lehetőségét megvizsgálják, és közös megegyezés esetén a bérleti szerződést meghosszabbítják.
  6. Felek megállapodnak abban, hogy a jelen megállapodásban nem rögzített kérdésekben a Polgári Törvénykönyvnek a bérleti szerződésekre vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak. Felek megállapodnak abban, hogy a felmerülő vitás kérdéseket elsősorban egymás közötti egyeztetés útján kívánják megoldani.
 
Jelen bérleti szerződést Felek, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, jóváhagyólag írták alá.
 
Gyomaendrőd, 2013. …………                                  Békéscsaba, 2013. …………………..
 
 
                    Bérbeadó                                                                         Bérlő
Gyomaendrőd Város Önkormányzata                                 Békés Megyei Kormányhivatal
                   Várfi András                                                                 Erdős Norbert
                   Polgármester                                                              kormánymegbízott
 
                                                                              Pénzügyi ellenjegyző:
 
                                                                              Jogi ellenjegyző:

« Vissza
Vissza a főmenübe