111/2013. (IV. 16.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaközszolg üzletrész értékesítés

 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
                                                                            111/2013. (IV. 16.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. Határozat
 
 
"Üzletrész értékesítése"
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolja, hogy Gyomaendrőd Város Önkormányzata, mint a GYOMAKÖZSZOLG Kommunális Közszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság törzsbetétese a 250.000 Ft-os üzletrészét - Kardos Község Önkormányzata ajánlatát elfogadva - Kardos Község részére adásvétel jogcímén, névértéken értékesíti.
Az adásvétel létrejöttének feltétele, hogy a társaság további törzsbetétesei, így Dévaványa Város, Hunya Község, Örménykút Község és Kétsoprony Község Önkormányzatai lemondjanak az elővásárlási jogukról.
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolja Gyomaendrőd Város Képviselő – testületének az üzletrész adásvételhez kapcsolódó szükséges okiratok elkészítésével megbízza dr. Juhász István ügyvédet (5600 Békéscsaba, Penza ltp. 1. fsz. 1.)
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolja Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testületének, hogy hatalmazza fel a város polgármesterét az okirat aláírására.

« Vissza
Vissza a főmenübe