313/2013. (VI. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Dr. Varga Edit háziorvossal kötött előszerződés I. módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
313/2013. (VI. 27.) Gye. Kt. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete dr. Varga Edit Brigitta kérelmének helyt adva, a 2013. március 6. napján kötött előszerződés módosításához hozzájárul és az alábbi szerződés módosítást fogadja el és ezzel egyidejűleg felkéri Várfi András polgármestert, hogy gondoskodjon a szerződés megkötéséről:
 
Előszerződés
2013. I. módosítása
 
amely létrejött egyrészről
Gyomaendrőd Város Önkormányzata (székhelye: 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124., képviseli Várfi András polgármester, (a továbbiakban: Önkormányzat)
másrészről dr. Varga Edit Brigitta (születési helye, ideje: Békéscsaba, 1983. 10.08., an: Sohneider Magdolna Anna) - a továbbiakban: háziorvos - között a mai napon az alábbi feltételekkel:
 
 
Előzmény:
A felek 2013. március 6. napján előszerződést kötöttek terület-ellátási kötelezettséggel, felnőtt háziorvosi körzet ellátására. A praxisengedély iránti eljárás elhúzódása miatt az előszerződés az alábbiakban módosul:
1. A szerződés 5. pontja az alábbiakra módosul:
„Az Önkormányzat köteles a 4. pontban foglaltak teljesülése esetén legkésőbb 2013. augusztus 31. napjáig a feladat-ellátási szerződés megkötésére.”
 
2. A szerződés 9. pontja az alábbiakra módosul:
„Jelen előszerződés az aláírás napjától 2013. augusztus 31. napjáig hatályos, de az előszerződés megszűnik, ha a Szerződő felek feladat-ellátási szerződést kötnek.”
 
A felek által Gyomaendrődön 2013. március 6. napján kötött szerződés egyéb rendelkezései nem módosulnak.
 
Jelen megállapodásban nem rendezett kérdésekben az egészségügyi, társadalombiztosítási jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók.
 
Szerződő felek jelen szerződést elolvasás, értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt alulírott helyen és napon jóváhagyólag aláírták. Jelen szerződés 4 példányban készült és 1 számozott oldalt tartalmaz.
 
Gyomaendrőd, 2013. június ……
…………………………….                                             ………………………………..
Dr. Varga Edit Brigitta                                          Várfi András
háziorvos                                                              polgármester
Gyomaendrőd Város Önkormányzata

« Vissza
Vissza a főmenübe