314/2013. (VI. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: PRIMA-PROTETIKA Kft. részére ingyenesen igénybehető ortopédiai szakrendelés indítás biztosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
314/2013. (VI. 27.) Gye. Kt. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Városi Egészségügyi Intézmény intézményvezető főorvosának, Dr. Torma Évának a javaslata valamint a Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 14/2003. (VI. 5.) KT rendelet 9-12. §-a alapján a PRÍMA-PROTETIKA Kft. kérelmének helyt ad, hozzájárul a lakosság számára ingyenesen igénybe vehető ortopédiai szakrendelés indításához, működtetéséhez azzal, hogy a szakrendelés indításának és működtetésének során felmerülő valamennyi költség a PRÍMA-PROTETIKA Kft-ét terheli.
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ezzel egyidejűleg felhatalmazza Várfi András polgármestert a szakrendelés indításával és működtetésével kapcsolatos további egyeztetések lefolytatására, a szükséges hozzájárulások beszerzésére, a szerződés-tervezet előkészítésére, a szerződés ellenjegyzésére.
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a szakrendelés indításával és működtetésével kapcsolatos egyeztető eljárás lefolytatása után felhatalmazza Dr. Torma Éva intézményvezető főorvost a bérleti szerződés megkötésére, azzal, hogy a bérleti szerződés megkötéséről az azt követő képviselő-testületi ülésre számoljon be.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe