453/2013. (IX. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Liget Fürdő Kft-vel kötött közszolgáltatási szerződés módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
453/2013. (IX. 26.) Gye. Kt. határozata
 
Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete Gyomaendrőd Város Önkormányzata és Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft. között 2013. január 31. napján kötelező önkormányzati feladatok ellátására létre jött közszolgáltatási szerződést az alábbiak szerint módosítja.
  
KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS
MÓDOSÍTÁSA
 
 amely létrejött egyrészről
Gyomaendrőd Város Önkormányzata(5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124., képviseli: Várfi András polgármester), a továbbiakban: Önkormányzat,
 
másrészről
Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft.(5500 Gyomaendrőd, Erzsébet liget 2., képviseli: Vass Ignác ügyvezető), a továbbiakban: Társaság között a mai napon az alábbi feltételekkel.
 
1. Felek rögzítik, hogy közöttük 2013. január 31. napján közszolgáltatási szerződés jött létre kötelező önkormányzati feladatok ellátására.
 
2. Felek az 1. pont szerinti szerződés 4.2. pontját az alábbiakkal egészítik ki.
 
a) Az ellentételezési mechanizmus módja és az ellentételezés kiszámításának, ellenőrzésének és felülvizsgálatának paraméterei.
 
A Társaság által előterjesztett üzleti terv tartalmazza, hogy a Társaság milyen számítás alapján milyen összegű ellentételezésre tesz javaslatot. Az Önkormányzat pénzügyi osztálya megvizsgálja, hogy a kért ellentételezés megfelel –e a szerződés előírásainak, és amennyiben igen, azt a képviselő-testület elé terjeszti. Ha a pénzügyi osztály azt állapítja meg, hogy az ellentételezés kiszámítása nem megfelelő, a Társaság köteles a pénzügyi osztály észrevételeinek megfelelően átdolgozni az üzleti tervet.
 
A képviselő-testület döntését követően az Önkormányzat belső ellenőrzési rendszere keretében ellenőrzi és vizsgálja felül, hogy az ellentételezés megfelel –e a szerződés 4.2. pontjában foglaltaknak.
 
b) A túlkompenzáció elkerülésére és visszafizettetésére hozott intézkedések.
 
A Társaság köteles folyamatosan ellenőrizni az ellentételezés felhasználását. Amennyiben megállapítja, hogy az ellentételezés felhasználása eltér a szerződés 4.2. pontjában meghatározottaktól, illetve azt meghaladja, azt köteles haladéktalanul jelezni az Önkormányzatnak, melynek alapján szükség esetén a havi ellentételezés során beszámításra, elszámolásra kerül az esetleges többlet.
 
Amennyiben a Társaság éves beszámolója alapján az állapítható meg, hogy a mérleg fordulónapjáig több ellentételezésre került sor, mint az a szerződésből következik, a képviselő-testület a beszámoló elfogadásával egyidejűleg dönt a túlkompenzáció visszafizettetéséről.
 
Az 1. pont szerinti szerződés egyebekben nem változik.
 
 
Gyomaendrőd, 2013. ……………………
 
………………………………………….                                             ……………………………………
Gyomaendrőd Város Önkormányzata                Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft.
képviseli: Várfi András polgármester                          képviseli: Vass Ignác ügyvezető
 

« Vissza
Vissza a főmenübe