137/2013. (V. 22.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Ingatlanértékesítések

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
                                                                            137/2013. (V. 22.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. Határozat
 
"Gyomaendrőd, Jókai utca 6. szám (68 hrsz.) alatti ingatlan bérbeadása"
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzata a Gyomaendrőd, Jókai utca 6. szám (68 hrsz.) alatti ingatlant meghirdeti bérbeadásra nyílt árverésen az alábbi feltételekkel:
 
1. Az árverés időpontja: 2013. június 20.-án de. 10.00 óra,
2. Az árverés helye: a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozóterme (Gyomaendrőd, Selyem út 124.).
3. Az ingatlanon 2 épület található. A főépület hasznos alapterülete: 327 m2, amely 5 tanteremből és 9 kiszolgáló helyiségből tevődik össze. Az alsó épület hasznos alapterülete: 122 m2, amely 1 tanteremből és 8 kiszolgáló helyiségből tevődik össze. Az ingatlan korábban általános iskolaként funkcionált.
4. Amennyiben az ingatlan egészére nincs ajánlat, akkor lehet helyiség (-ekre) ajánlatot tenni.
5. A bérleti jogviszony során amennyiben az önkormányzat igényt tart az ingatlanra, akkor azt a bérlőnek a kiértesítést követően 30 napon belül át kell adni, a bérleti jogviszony megszüntetése mellett.
6. A bérleti díj minimum összege, teljes ingatlan bérbevétele esetén: 50.000,- Ft + ÁFA, helyiség (-ek) esetén: 300 Ft/m2 + ÁFA. A minimum összegnél kisebb ajánlatot nem lehet tenni.
7. A licitálandó ingatlanra – legkésőbb 2013. június 20.-án de. 9.00-ig – 10.000,- Ft szerződés megkötését biztosító árverési előleget kell a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal pénztárába befizetni. Az árverés során azon árverezők, akik nem nyertek a befizetett árverési előleget a pénztárban az árverezést követően felvehetik. A nyertes árverező a döntése alapján szintén felveheti az árverési előleget a pénztárban, vagy kéri annak beszámítását a bérleti díjba.
8. A licitálást az nyeri, aki a legmagasabb bérleti díjat kínálja.
9. A bérleti jogot elnyerőnek az árverést követően 8 napon belül szerződést kell kötnie.
10. Az ingatlannal kapcsolatos felvilágosítást a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi és Vagyongazdálkodási osztályán lehet kérni, írásban, melyre írásban történik a válaszadás. Az ingatlanok előre (7 óra 30 perctől – 16 óráig) egyeztetett időpontban megtekinthető.

« Vissza
Vissza a főmenübe