171/2013. (VIII. 21.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: A Rózsahegyi Iskola Diákjaiért Alapítvány kérelme

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
171/2013. (VIII. 21.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. Határozat
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolja, hogy a Képviselő-testület vállalja a Rózsahegyi Iskola Diákjaiért Közhasznú Alapítvány által, játszótér kialakítására elnyert pályázathoz kapcsolódó támogatás megelőlegezését 3.936.648 Ft + áfa összegben.
A kölcsön biztosítására az Alapítvány részére a kivitelezői számla esedékességének napját megelőző munkanap történik. A kölcsön folyósításának feltétele, hogy az Alapítvány az aláírt támogatási és kivitelezői szerződés, valamint a teljesítésigazolással dokumentált kivitelezői számla másolati példányát benyújtja a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Osztálya részére. Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 4.999.543 Ft összegű kölcsönt a 2013. évi költségvetési rendelet 6. mellékletében megtervezett Egyéb általános tartalék keret terhére biztosítja. 
A kölcsön összegének költségvetési rendeletbe történő beépítése Gyomaendrőd Város Önkormányzata 2013. évi költségvetési rendeletének soron következő módosítása alkalmával történjen meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe