343/2014. (XI. 18.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Dr. Varga Imre ügyvéd megbízási szerződésének módosítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
343/2014. (XI. 18.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolja, hogy a Képviselő-testület fogadja el dr. Varga Imre ügyvéd megbízási szerződésének módosítását az alábbiak szerint:
 
MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS
MÓDOSÍTÁSA
 
mely egyrészről a Gyomaendrőd Város Önkormányzata  5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. képviselő: Toldi Balázs polgármester),mint megbízó (továbbiakban: Megbízó),
 másrészről pedig Dr. Varga Imre ügyvéd (5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 13.), mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a következő feltételek szerint jött létre
 
A szerződő felek a 2011. július 07. napján aláírt és többször módosított megbízási szerződést közös megegyezéssel az alábbiak szerint módosítják 2014. november 1. napjától kezdődően.
 
Megbízási szerződés 1. pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép:
1. Megbízó megbízza a Megbízottat általános jogi tanácsadásra, amely magában foglalja:
-              a polgári jogi, munkajogi, közszolgálati, közigazgatási jogi és közbeszerzési ügyeket. Ebbe nem tartozik bele az esetlegesen felmerülő peres ügyek képviselete. Ezekben az ügyekben a Megbízott külön megbízás alapján vállalja a feladatok ellátását.
-              Megbízás keretében kapcsolattartó: polgármester, illetve a jegyző. A Megbízott azonban köteles az Önkormányzati, a képviselő-testületet érintő ügyekben a képviselő- testületi tagok részére is konzultációs lehetőséget biztosítani. Utasítást azonban kizárólag a kapcsolattartó adhat.
-              A Megbízott köteles az önkormányzat vagyoni ügyeiben a Megbízó utasításának megfelelően teljes körűen eljárni tanácsadói feladatokat ellátni, okiratokat szerkeszteni, a jogszabályokban meghatározott esetekben azokat ellenjegyezni és az ingatlan-nyilvántartási eljárásban, valamint az adóhatósági eljárásban a képviseletet ellátni.
-              Megbízott, mint hivatalos közbeszerzési tanácsadó köteles általános közbeszerzési tanácsadást végezni a megbízás keretében a bíráló bizottságban közbeszerzési jogi szakértelmet biztosítani. A Megbízott köteles azon közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatását végezni, amelyek kizárólag az Önkormányzat költségvetéséből biztosított beszerzésekre kerülnek meghirdetésre.
 
A megbízási jogviszony 2014. november 1. napján veszi kezdetét és határozatlan ideig marad érvényben.
 
Megbízási szerződés 3. pontja az alábbiak szerint módosul:
3. A megbízó a jogi ügyek intézéséért az OTP Békés Megyei Igazgatósága által vezetett 11733003-20091729 számlájára havi 190.000,-Ft + ÁFA, azaz Egyszáz kilencvenezer forint + ÁFA, mindösszesen 241.300,-Ft, azaz Kettőszáznegyvenegyezer-háromszáz forint megbízási díjat, havonta előre az ügyvéd által kiállított számla ellenében átutal.
 
Egyebekben a megbízási szerződés változatlan tartalommal marad érvényben.

« Vissza
Vissza a főmenübe