119/2015. (VIII. 10.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaközszolg Kft., Gyomaszolg Ipari Park Kft. alapító okiratok módosítása, valamint gépjárművek tulajdonjogának rendezése
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága
119/2015. (VIII. 10.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata
 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy Gyomaendrőd Város Önkormányzata, mint a Gyomaközszolg Kft. és Gyomaszolg Ipari Park Kft. alapítója, járuljon hozzá a gazdasági társaságok tevékenységi körének módosításához és az ezzel kapcsolatos további intézkedésekhez az alábbiak szerint:
 
1. A Gyomaszolg Kft. ügyvezetője vizsgálja meg a gyepmesteri telep tevékenységi kör felvételének személyi, tárgyi és jogszabályi feltételeit; tegye meg az ehhez szükséges előzetes előkészületeket és erről tájékoztassa tulajdonost.
 
2. A települési folyékony hulladékgyűjtési, szállítási tevékenységet 2015.09.01-től a Gyomaközszolg Nonprofit Kft lássa el, amennyiben rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges feltételekkel.
 
3. A hulladékkezelési közfeladatokat ellátó Gyomaközszolg Kft. részére - a munkavégzéshez szükséges eszközök biztosítása érdekében – az önkormányzat tulajdonában lévő JTX–097 forgalmi rendszámú MAN18250 4x4 BB típusú járóképes alvázra épített MUT-335/8,0 típusú szippantó gépjármű üzemeltetési joga átírásra kerüljön.
 
4. A Gyomaszolg Ipari Park Kft. tulajdonában lévő JBV-890 forgalmi rendszámú IVECO típusú gépjármű, valamint az IDA–909 forgalmi rendszámú Opel Astra típusú személygépkocsi üzemeltetési joga a Gyomaközszolg Nonprofit Kft. részére átírásra kerüljön.

« Vissza
Vissza a főmenübe