77/2015. (XII. 10.) Német Nemzetiségi Önkormányzati határozat
Tárgy: Együttműködési szándéknyilatkozat kötése a Cetera egyesülettel

Gyomaendrőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzata az alábbiak szerint szándéknyilatkozatot kíván kötni a Cetera egyesülettel. Gyomaendrőd Város Német Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza elnökét a következő Együttműködési szándéknyilatkozat aláírására.

  

Együttműködési szándéknyilatkozat

 

Amely létrejött egyrészről a Cetera Egyesület (5630 Békés, Nyíri u. ) (továbbiakban pályázó), másrészről a …………………………………………………………………………………………………………......(továbbiakban együttműködő partner) között a mai napon és az alábbiak szerint:

 

1.      A felek rögzítik, hogy jelen együttműködési megállapodás aláírásával megállapodnak abban, hogy a Civil Információs Centrum címpályázat nyertese (jelen nyilatkozatban: pályázó) a partner számára tájékoztatást nyújt a civil információs centrum által kínált szolgáltatásokról, illetve a partner bevonhatóságának körülményeiről és részleteiről.

 

2.      Az együttműködésben partneri félként szereplő szervezet vállalja, hogy amennyiben a pályázó által nyújtott lehetőségekkel élni kíván, úgy azt a pályázóval szoros együttműködésben valósítja meg.

 

3.      Az együttműködő partnerek kijelentik, hogy a program megvalósítása során rendszeresen információt cserélnek egymással az esetleges tapasztalatokról, továbbá kijelentik, hogy a projektben lehetőségeikhez mérten közreműködnek.

4.      Az együttműködés tagjai a megvalósítandó cél érdekében a következő feladatokat vállalják:

 

A pályázó projektben vállalt konkrét feladatai:

A településen működő civil szervezetek részére évente több alkalommal, rendszeres tájékoztató fórumokat rendez, amelyeken a pályázati lehetőségekről, valamint az adminisztrációs és egyéb törvényességi kötelezettségekről tart tájékoztató és tanácsadó órákat.

 

A partner által vállalt konkrét feladatok:

Az együttműködő partner vállalja, hogy a pályázó által meghirdetett fórumokon, képzéseken lehetőségeihez mérten részt vesz, erről értesíti esetleges partnerszervezeteit is. A Partnerszervezetek segítenek az elérhető és elért szervezetek körének bővítésében, az információk időben való eljuttatásában.

 

5.      Ezen megállapodás kifejezi a felek azon szándékát is, hogy a projekt lezárását követően a jövőben is együttműködnek és az addig elért eredmények további folyamatos fenntartását saját eszközeikkel is biztosítják.

 

A felek a fenti megállapodást, mint akaratukkal mindenben megegyezőt elolvasás után aláírták.

 

 

 

Kelt:

        

 

        

 

……………………………………………..              ……………………………………………..     

         partner képviselője                                      pályázó képviselője

 

« Vissza
Vissza a főmenübe