19/2016. (I. 20.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Gazdasági társaságok átszervezése

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

19/2016. (I. 20.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy mint a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. alapítója arról döntsön, hogy a Kft. a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései szerint működjön tovább.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 100% önkormányzati tulajdonú Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. alapítójaként a társaság tevékenységi köreit - 2016. március 1-jei hatállyal - a meglévő tevékenységi körök változatlan formában tartása mellett, az alábbi feladatokkal bővítse: 

 

·         Intézményüzemeltetési feladatok ellátása,

·         Városi Sportcsarnok üzemeltetése,

·         Temető üzemeltetési feladatok ellátása,

·         Oktatási vagyon működtetése,

·         Önkormányzati utak kezelése,

·         Önkormányzati lakások kezelése,

·         Építési és karbantartási feladatok ellátása,

·         Önkormányzati tulajdonú ingatlan őrzése.

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. jegyzett tőkéjét 2.500.000,- Ft-tal megemeli. A rendelkezésre bocsátás módja: pénzbeli befizetés az Önkormányzat 2016. évi költségvetésének terhére.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testülete hatalmazza fel polgármesterét a szükséges nyilatkozatok megtételére, az alapító okirat aláírására, valamint utasítja az ügyvezetőt, hogy a feladatkör változásból eredő munkáltatói intézkedéseket tegye meg és az ahhoz szükséges intézkedési tervet terjessze a képviselő-testület februári ülése elé.  

« Vissza
Vissza a főmenübe