31/2016. (I. 19.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. tevékenységi köreinek változtatása
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
31/2016. (I. 19.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a képviselő-testületnek az alábbi döntési javaslat elfogadását:
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. alapítója arról dönt, hogy a Kft. a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései szerint működik tovább.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 100% önkormányzati tulajdonú Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. alapítójaként a társaság tevékenységi köreit - 2016. március 1-jei hatállyal - a meglévő tevékenységi körök változatlan formában tartása mellett, az alábbi feladatokkal bővíti: 
 
·         Intézményüzemeltetési feladatok ellátása,
·         Városi Sportcsarnok üzemeltetése,
·         Temető üzemeltetési feladatok ellátása,
·         Oktatási vagyon működtetése,
·         Önkormányzati utak kezelése,
·         Önkormányzati lakások kezelése,
·         Építési és karbantartási feladatok ellátása,
·         Önkormányzati tulajdonú ingatlan őrzése
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. jegyzett tőkéjét 2.500.000,- Ft-tal megemeli 2016. március 1-jei hatállyal. A rendelkezésre bocsátás módja: pénzbeli befizetés a Nonprofit Kft. pénzforgalmi számlájára, az Önkormányzat 2016. évi költségvetésének terhére.
Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza polgármesterét a szükséges nyilatkozatok megtételére, az alapító okirat aláírására, valamint utasítja az ügyvezetőt, hogy a feladatkör változásból eredő munkáltatói intézkedéseket tegye meg (tevékenység ellátásához szükséges humánerőforrás és eszközök átadása-átvétele), és a megtett intézkedésekről számoljon be a képviselő-testület februári ülésére. 
 
« Vissza
Vissza a főmenübe