145/2016. (IV. 19.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: A lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló 29/2012. (X. 29.) önkormányzati rendelet felülvizsgálata I. forduló
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
145/2016. (IV. 19.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi döntési javaslat elfogadását:
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete szükségesnek tartja a lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló 29/2012. (X. 29.) önkormányzati rendelet módosítását, új rendelet megalkotását az alábbi tartalommal:
·         A bérlakások pályázati feltételrendszeréből hatályon kívül helyezi a jövedelmi és vagyoni jogosultsági feltételeken felüli szempontrendszert.
·         Kezelő szervezet változása miatt a rendelet függelékében található kezelési szerződés, bérleti szerződések aktualizálása
·         Az átruházott hatáskör pontosítása a bérleti szerződéseken.
·         Az elmúlt három év jogalkalmazási gyakorlata alapján további pontosítások elvégzése - alcímek beszúrása,
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjét, hogy az önkormányzati rendelet normaszövegét a képviselő-testület 2016. májusi testületi ülésére a rendelet megalkotása céljából készítse elő. 
« Vissza
Vissza a főmenübe