301/2016. (XI. 19.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Tulipános Nonprofit Kft. kérelme családi bölcsőde támogatásával kapcsolatban

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

301/2016. (X. 19.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Tulipános Óvodai Oktató Nonprofit Kft. kérelmének helyt adva, 2017. január 1. napjától a családi bölcsőde szolgáltatáshoz - a családi napközi szolgáltatáshoz biztosított támogatás feltételei szerint - önkormányzati támogatást biztosítson. A támogatás biztosításához szükséges a 2015. február 1. napján kötött szerződés módosítása az alábbi tartalommal, ezzel egyidejűleg felkéri Toldi Balázs polgármestert, hogy gondoskodjon a szerződés módosításáról:

  

SZERZŐDÉS

2017. évi módosításáról

 

amely létrejött egyrészről Gyomaendrőd Város Önkormányzata ( 5500 Gyomaendrőd Selyem út 124. sz. adószáma: 15725527-2-04; törzskönyvi azonosítója (PIR): 725525; államháztartási egyedi azonosítója: 735122; képviseli Toldi Balázs polgármester; továbbiakban: Önkormányzat) 

másrészről Tulipános Óvodai Oktató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely cím: 5502 Gyomaendrőd, Sugár út 59/1 ;adószám: 21904363-1-04; KSH szám: 21904363-8010-571-04; képviseli Giricz Ilona ügyvezető továbbiakban: Működtető) között az alábbi feltételekkel:

 

Előzmény:

Gyomaendrőd Város Önkormányzata 19/2015. (I. 29.) Gye. Kt. határozatával támogatást biztosított a Tulipános Óvodai Oktató Nonprofit Kft. részére családi napközi szolgáltatáshoz. A családi napközi 2017. január 1. napjával a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény módosítása okán családi bölcsőde ellátási formává alakul át. Az ellátási forma átalakulása miatt a szerződés 1. és 2. pontja 2017. január 1. napjával az alábbiakra módosul:

 

1.) Működtető kijelenti, hogy a családi bölcsőde jogszerű működtetéséhez szükséges engedélyekkel rendelkezik, a személyi, tárgyi, munkavédelmi, közegészségügyi és pénzügyi feltételek biztosítottak.

Szerződő felek rögzítik, hogy a családi bölcsőde engedélyezett férőhelyének száma: 7 fő.

 

2.) Szerződő Felek megállapodnak, hogy közöttük a jelen szerződés 2015. február 1. napján lép hatályba határozatlan időtartamra. A szerződés megszűnik, ha a Működtető családi bölcsőde működési engedélye visszavonásra kerül. Működtető a működési engedély visszavonását köteles három napon belül írásban bejelentenie az Önkormányzatnak. Amennyiben Működtető bejelentési kötelezettségének nem tesz eleget a jogosulatlanul felvett támogatás összegét késedelmi kamattal növelt összegben köteles visszafizetni az Önkormányzatnak.

 

Szerződő felek rögzítik, hogy amennyiben Működtető a családi bölcsődei szolgáltatásra 2017. január 1. napjától nem rendelkezik jogerős működési engedéllyel jelen szerződés-módosítás nem lép hatályba és a 2015. február 1. napján kötött szerződés 2016. december 31. napjával megszűnik.

 

A felek által a jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekre a Ptk-ban, az Áht-ban valamint a Gyvt.-ben foglaltak az irányadóak.

 

Szerződő felek jelen szerződést elolvasás, értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt alulírott helyen és napon jóváhagyólag aláírták. Jelen szerződés 3 példányban készült és 2 számozott oldalt tartalmaz.

 

Gyomaendrőd, 2016. október 27.

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzata  Tulipános Óvodai Oktató Nonprofit

                                                                             Kft.

         Toldi Balázs                                             Giricz Ilona

        polgármester                                            ügyvezető

« Vissza
Vissza a főmenübe