303/2016. (XI. 19.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: GYÜSZ-TE megállapodásban vállalt éves feladatterve és beszámolója

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

303/2016. (X. 19.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy
1.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 68/2016. (II.11.) Gye. Kt. határozata alapján megkötött ​hatályos megállapodás II. fejezetének 5. pontja értelmében a GYÜSZ-TE, mint TDM szervezet által elkészített 2017. évre vonatkozó feladattervét (melynek része a marketingterv) megismerje, az abban foglaltakkal értsen egyet, azonban pénzügyi kötelezettséget ne vállaljon.
2.
A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a 2017 évre vállalt marketingterv költség mellékletben szereplő költségeket megismerje, a GYÜSZ-TE által adott marketingfeladatokra vonatkozó opcionális ajánlatokat megismerje, a költségeket ne vállalja.

3.
A Bizottság javasolja, hogy Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 68/2016. (II.11.) Gye. Kt. határozata alapján élő megállapodás II. fejezet 6. pontja értelmében a GYÜSZ-TE, mint TDM szervezet 2016. októberi beszámolóját, a Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság véleményével fogadja el. 

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság javasolta továbbá, hogy 2016. november közepéig az érintett intézmények a jövő évi programjaikat költségvetéssel együtt egyeztessék - a Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság koordinálásával - a marketing feladatok meghatározása érdekében.

« Vissza
Vissza a főmenübe